Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Foundation, #PayWithLitecoin Kampanyasını Ayağınıza Getirdi

Litecoin‘in kurucusu Charlie Lee, bugün erken saatlerde LTC Foundation ekibinin işletmelerin Litecoin kabul etmesini kolaylaştırmak için bütün kaynakları tek bir yerde bir araya getirdiklerini ifade etti.

” @LTCFoundation ekibi Litecoin kabul edilmesini kolaylaştırmak ve böylece insanların paranın kabul edildiği her yerde #PayWithLitecoin yapabilmelerini sağlamak için bütün kaynakları tek bir yerde bir araya getirdi.”

”Bir daha size nasıl LTC kabul edebileceklerini sorduklarında, onları şu adreslere yönlendirin, https://t.co/0vWy7ixFxJ https://t.co/OeDYkD9M6C”

Bu duyuru Twitter üzerinden Litecoin Foundation hesabı tarafından yapıldı. Duyuru ile beraber ekip Litecoin’in gösterildiği bir videoyu da tweete iliştirdi. Buna ek olarak Litecoin ekibi şirketlerin Litecoin’e geçişini de daha kolay bir hale getirmekte. İşletmeler PayWithLitecoin resmi sayfasından istek maili göndererek Litecoin Foundation’a ulaşabilir.

Sadece işletmeler değil, Litecoin topluluğundan kişiler de Litecoin kabul etmesini talep ettikleri işletmelerin detaylarını PayWithLitecoin resmi sayfasından doldurabilirler.

Litecoin bünyesindeki temsilci takımı bir çok küçük ve orta halli işletmeye, Litecoin kripto para birimini insanlar için bir ödeme seçeneği olarak sunması konusunda isteklerde bulundu.

Şimdiye kadar #PayWithLitecoin kampanyası hakkında en çok istek yapılan top 10 platform içerisinde Amazon, Seamless, Uber, Apple, Lfyt, eBay, Netflix, Starbucks, Walmart ve Spotify yer almakta.

#PayWithLitecoin ve #LitecoinAcceptedHere gibi kampanyalar ciddi bir sayıda olan Litecoin kullanıcıları ve destekçileri tarafından gayet olumlu karşılanmıştı.

SwissLtc isimli kullanıcı konu hakkında şu yorumda bulundu:

”Mükemmel! Bunun gibi bir şeyi uzun süredir bekliyordum. Aklımda Litecoin kabul etmesi için öneride bulunmak istediğim bir kaç işletme var. Şimdi işe başlayalım!”

Troy Brown isimli başka bir Twitter kullanıcısı:

”LTCFoundation gerçekten efsane bir takım. Bu kripto para birimine verdikleri çabayı ve kararlılığı görüyorsunuz ve bu borsaların ne yaptığının aksine size gerçek bir konfor sağlıyor.”

Bu gibi olumlu yorumların aksine Litecoin hakkında ciddi kötü yorumlara sahip olan kullanıcılar da vardı. Bunlardan bir tanesi olan Kenkell1 isimli Litecoin kullanıcısının yorumu ise şu şekilde:

”@paywithlitecoin’e sadece gülüyorum. Lite coin bir felakettir….. Aylar boyunca SIFIIIIIIIR büyüme. Tam bir başarısızlık!”

CoinMarketCap verilerine göre, Litecoin’in basın saatine göre birim fiyatı 119 dolar seviyelerinde olup son 24 saatlik süreçte %0.69’luk bir düşüş yaşamakta ki bu da LTC’nin toplam piyasa değerini 6.787 milyar dolar seviyelerine çekmekte.

Bakalım ilerleyen günlerde LTC destekçilerini neler bekliyor?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment