Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Kurucusu: Litecoin’lerimi Geri Satın Almayacağım

Litecoin kurucusu dün CNBC‘nin Fast Money programında, Litecoin’in şu sıralar 60 dolardan işlem görmesine rağmen sattığı Litecoin’lerini geri satın almayacağını ifade etti.

Kripto’nun Başarısını Gelecekteki Fiyatı Belirleyecek

Litecoin’in kurucusu olmanın yanı sıra Coinbase’in de eski mühendislik bölümü başkanı Charlie Lee, katıldığı program esnasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lee programda Bitcoin ve lider kripto para biriminin geleceği hakkında konuştu. Lee şu an piyasanın volatilitesinden dem vurarak, ”fiyat tahmini yapmak zor” açıklamasında bulundu ve herhangi bir tahmin yapmaktan kaçındı. Kripto para birimlerinin sahip olduğu değerin, kabul edilme ve geçerlilik konusunda ne anlama geldiği konusunda ise şu açıklamalarda bulundu:

”Uzun vadede bakıldığında, bize kripto para biriminin başarısını gösterir ancak kısa vadede ise bize pek bir şey söylemez. Örnek vermek gerekirse, bu yıl Bitcoin ve Litecoin konusunda çok fazla benimseme yaşandı ancak fiyat %60 ile %70 oranında düştü. Bence bunun sebebi volatilite, bu durum günümüzde yaşanan spekülasyonlardan kaynaklanıyor ancak gelecekte sahip olunan birim fiyat kripto para birimlerinin geleceğini yansıtacaktır.”

Lee, Bitcoin hakkında yorum yapmanın yanı sıra Litecoin hakkında da bir kaç kelamda bulundu. Lee’nin konuştuğu saatlerde Litecoin 60 dolardan işlem görmekteydi.

”Ben çıkar çatışmasından dolayı sattım (Litecoin’lerini), bu sebeple yakın zamanda hiçbir şekilde Litecoin’lerimi geri satın almayacağım.”

Lee bunun yanı sıra insanlara düşünerek ve mantık çerçevesinde yatırım yapılması tavsiyesinde de bulundu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment