Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin (LTC) 7 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü

Litecoin (LTC) fiyatı kripto para piyasaları riskten kaçındıkça yedi ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Dünyanın en büyük on kripto parası arasında yer alan Litecoin (LTC), şu anda 84,39 dolar fiyatından işlem görüyor. Kasım ayından bu yana en düşük fiyata sahip olan LTC, içerisinde bulunduğumuz gün itibari ile %12’den fazla bir düşüş yaşayarak 85 doların altında düştü.

Basın saatindeki verilere göre LTC, piyasadaki en büyük on kripto para birim arasında %13,26 oranındaki düşüşü ile üçüncü büyük kayba sahip.

Ayrıca piyasa değeri 1 Aralık’tan bu yana en düşük seviye olan 4,88 milyar dolar seviyesinde.

Diğer ana kripto para birimleri de aynı Litecoin gibi kırmızı renkte yanıp sönüyor. Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Bitcoin Cash (BCH) gibi büyük isimlerin her biri en az %10 oranında değer kaybı yaşadı. Öte yandan EOS %15,7 oranında bir düşüş gösterdi ve piyasadaki en büyük on kripto para birimi arasında en büyük kaybeden isim oldu.

Piyasa hacmi olarak dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), geçtiğimiz son 100 günlük süreçte en düşük seviyesini görerek 6100 doların altına doğru sarktı. Basın saatindeki veriler itibari ile BTC, %8,7 oranındaki düşüşü ile birlikte 6131,74 dolardan işlem görüyor.

Teknik grafiklere bakıldığında Bitcoin 6000 dolar seviyesinin altında işlem görebileceğini ve kısa vadede 5000 dolara kadar inebileceğini gösterdiğinden, riskten kaçınma olasılığı daha da kötüleşecektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment