Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin [LTC] Artık Blocknet Protocol ile Uyumlu!

Litecoin [LTC] artık Blockcnet Protocol ile uyumlu ki bu da LTC’nin, LTC ödemeleri yapılabilecek ödeme kanalları gibi blockchainler arası merkeziyetsiz uygulamalarda (dApps) çalışabileceği anlamına geliyor. Bu başka bir kripto para birimi için veya tersi için de ödeme yöntemi olarak kabul edilebilecek.

Blocknet Protocol, içerisindeki sistemlerin herhangi bir merkezi sunucuya ihtiyaç duymadan direkt olarak bilgi geçişi yapmalarına olanak sunan bir ağ. Farklı blockchain bünyesindeki düğümler arasında sahip olduğu bir protokol ile blockchainler arası veri ve değer transferi yapabilen bir sisteme sahip. Uygulama bunlara ek olarak çapraz blockchain platformlarındaki merkeziyetsiz uygulamalara da bir kapı aralıyor.

Blocknet Protocol geçenlerde attığı bir tweette şunları ele aldı:

”#litecoin artık, #Blocknet desteği ile, çapraz blockchain dAppleri konusunda daha basit bir entegrasyona sahip.@litecoin çapraz blockchain ekosisteminin geleceğine yeni bir ivme kazandırıyor.”

6 Mayıs tarihinden itibaren Ayı piyasası Boğa piyasasını bastırmaya devam ettikçe, Litecoin’in Dolar’a karşı değeri de sabit bir şekilde azalmakta. 6. Mayıs tarihinde LTC 175 dolar civarında işlem görmekteydi ancak bir hafta içerisinde değeri şuan ki basın saatine göre 136.84 civarlarına doğru düştü.

Son 24 saat içerisinde Litecoin’in değerinde –%1.93’lük bir değer kaybı yaşandı ve Litecoin, Cardano’yu toplam 7.7 milyar dolarlık piyasa değeri ile geçerek hala 6. sıradan işlem görüyor.

Japon GMO internet firmasının bir yan kuruluşu olan MO Coin kripto para borsası bu hafta içerisinde yaptığı bir duyuru ile kredi servisine dört yeni kripto para birimi eklediğini ve kullanıcıların bu kripto paralarını firmaya verebileceğini duyurdu. Firma şuan için Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin ve Ripple kabul etmekte.

@notsofatdad isimli kripto yatırımcısı konu hakkında şunu belirtti:

”Yani ”iyi” bir tacir ortalama bir koinini azaltır ve bu ani düşüşün ortalamasına erişebilir. En kötü ihtimalle hala piyasanın içinde kalırsınız ve bazı itibari paranız güvende olur. En iyi ihtimalle ise eskisine göre daha çok koine sahip olursunuz. Bir ”yatırımcı” sadece bunu görmezden gelir ve hedef çıkış fiyatını bekler.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment