Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin (LTC) ve XRP Arasındaki Yarışın Seyri Bu Haber İle Değişebilir

XRP, Ripple’a açılan dava ile tepetaklak olduğu dönemde kısa süreliğine de olsa yerini Litecoin’e (LTC) kaptırdı. Delist haberlerinin bitmesi ve yüklü satışların yavaşlaması sonrasında ise XRP’nin dördüncülük konumunu Litecoin’den aldığı biliniyor. Ancak XRP ve LTC arasındaki yarış, yeni gelen bir haber ile yeniden hız kazanabilir.

XRP’ye yükseliş getiren haber, LTC için etkili olacak mı? 

Ripple tarafından desteklenen Flare Networks,  XRP yatırımcıları için airdrop müjdesini vererek XRP fiyatının 2020 yılındaki yükselişine katkı sağladı. Ethereum ağının akıllı sözleşme özelliğini XRP Ledger’a getirmeyi ve teknik olarak iki ağ arasında köprü kurmayı hedefleyen Flare Networks, şimdi ise Litecoin ile entegrasyon duyurusu paylaştı.

Aralık aynda XRP yatırımcıları için yapılan airdrop kampanyasında dağıtılacak toplam FLR token miktarının 45,8 milyar olduğu belirtildi. Şimdi Litecoin için müjdelenen airdrop ise yaklaşık olarak 5 milyar adet FLR’ı kapsayabilir. Flare Network’ün Twitter hesabından paylaşılan duyuruda, LTC ağı ile de işbirliği oluşturulacağı ve airdrop programının bu kapsamda yapılacağı belirtildi.

Litecoin ortaklığı kapsamında 5 milyar FLR ayrıldı 

Flare Networks bunun için Flare Foundation’ın payından 5 milyar FLR’ı çıkartacak ve bunu LTC airdrop programı için kullanacak. Detaylar ve airdrop porgramının nasıl olacağı ise önümüzdeki haftalarda yapılacak ek duyuru ile açıklanacak.

Bitcoin’in 41.000 dolar üzerine çıktığı şu saatlerde LTC ve XRP de dahil altcoinlerin ise yerinde saydığı görülüyor. Söz konusu airdrop haberinin etkisi ise piyasadaki belirsizlik bitince görülebilir. Bu durumun LTC’ye kaybettiği konumu yeniden kazanma şansı verip vermeyeceğini ise önümüzdeki haftalar gösterecektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!