Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lou Kerner: Bitcoin Daha Önce de Düşüş Yaşadı, Sakin Kalmak Gerekiyor

CryptoOracle adlı şirketin ortaklarından olan Lou Kerner, kripto para piyasasındaki düşüş hakkında konuştu.

“Daha Önce de Oldu”

Kripto para piyasasının bundan birkaç gün önce başladığı düşüş pek çok kişiyi şaşırttı. Özellikle Bitcoin’in neredeyse 6 bin dolar seviyesinden 3 bin 800 dolara kadar gerilmesi piyasa için büyük bir darbe oldu.

Piyasada yaşanan bu düşüşün ardından çeşitli yatırım uzmanları Bitcoin’in geleceği hakkında öngörülerde bulunmaya başladılar. Nouriel Roubini gibi isimler Bitcoin balonunun artık kesin olarak patladığını düşünürken Meltem Demirörs gibi isimler piyasadaki yaşanan düşüşün sektörü etkilemediğine inanıyorlar.

Piyasanın durumu hakkında yorum yapan isimler arasında CryptoOracle ortaklarından Lou Kerner da katıldı. Kripto para piyasasının buna benzer düşüşleri daha önceden de yaşadığını vurgulayan Kerner, yatırımcılara “sakin olmalarını” tavsiye ediyor.

Kerner’a göre piyasadaki yatırımcılar, düşüşe aldırış etmeden yatırımlarını tutmaya devam etmeliler. Kerner, bu adımın uzun vadede faydalı olacağına inanıyor:

“Hatırlayabildiğim kadarıyla Bitcoin şu olayı daha önce de yaşamıştı: İstikrarlı bir yükseliş yakalayıp daha sonra düşüşe geçmek. Bitcoin’in şimdiki halini geçmişle kıyaslarsanız ortada değişen hiçbir şeyin olmadığını görürsünüz.”

Bitcoin’in finansal yapısını Amazon’unkine benzeten Kerner, Amazon’un da başlangıç aşamalarında çok ciddi kayıplar yaşadığını ancak şu anda oldukça yüklü gelirler elde ettiğini belirtiyor. Kerner’a göre Bitcoin bundan 20 yıl sonra Dünya genelinde kabul gören bir emtia olacak ve şu anda yaşanan düşüşü kimse hatırlamayacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment