Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LP Yöneticisi: Ayı Piyasası Neredeyse Bitti

Kripto ürün yönetim şirketi LP’nin genel direktörü olan Timothy Enneking, yaptığı açıklama ile kripto para piyasalarındaki ayı pazarının hemen hemen sona erdiğini belirtti.

Gçtiğimiz yıl kurulan ve yaklaşık 20 milyon dolarlık ürünü portföyünde barındıran firmanın kendi kripto parası CAMCrypto30, bu yıl başından itibaren değerinin yüzde 69’unu kaybederken, konuyla ilgili konuşan Enneking, genel olarak 4 ana sebebin bu düşüşlere etkisi olduğunu savundu.

Enneking, fiyatlarda ciddi bir düzeltmenin yaşanacağının kaçınılmaz olduğunu belirtirken, aynı zamanda yasal düzenlemeler ile alakalı belirsizliklerin, kripto para girişimlerinin maaş ödeyebilmek için tokenleri satmalarının ve diğer öngörülemeyen masrafların, piyasadaki düşüşe katkıda bulunduğunu savundu.

Hecking’e göre, 2017 piyasasında elde edilen çılgın kazançların nakde çevrilmesi ve düzenleme konusundaki gri alanlar, en büyük iki faktör olarak karşımıza çıkıyor. Yasal düzenlemeler noktasında herhangi bir özel örnek vermeyen Hecking’in bu açıklamalarının SEC’in ICO yapan girşimlerin bir kısmını mahkemeye vermesinin ardından gelmesi ise manidar bulunuyor.

SEC’in böylesi bir hamle ile ne yapmaya çalıştığını anlamadığın belirten Hecking’e göre, diğer iki sebebin etkisi ise görece daha az.

Bitcoin’in toplam sektöre katkısının yüzde 45.7’den yaklaşık 4 ay içinde yüzde 44.3’e gerilediğini belirten Hecking, bu durumun da düşüşler ile birlikte yaşandığını belirtirken, bu durumun kaliteli ve arkasında iyi bir ekibi ve topluluğu olan kripto paraların da pazarı artık daha fazla etkilemeye başladığı şeklinde yorumlanması gerektiğini belirtti.

Artık kripto paralar için ayı piyasasının bitmek üzere olduğunu belirten Hecking, yakın dönemde piyasaların yeniden bir yükseliş trendine gireceğine inandığını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment