Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LUNC ve USTC Fiyatı Aniden Uçuşa Geçti: İşte Nedeni!

Terra Classic topluluğu tarafından TerraClassicUSD’nin sabitliğini yeniden kazanması için sunulan teklifin yoğun talep görmesi üzerine USTC ve LUNC fiyatı yükselişe geçti.

Terra Classic topluluğuna USTC’nin yeniden 1 dolar sabitliğini kazanması için sunulan teklif şu ana kadar büyük çoğunluk tarafından onay gördü. Söz konusu teklifin kabul edilmesi durumunda son karar için Terra ekibinin onayı gerekecek. Haberin kaleme alındığı esnada oylamanın bitmesine 3 gün olmasına rağmen %76’lık gibi büyük bir çoğunluk teklife lehte oy kullandı.

Öte yandan daha önce benzer teklifler topluluk onayından geçmişti fakat bu teklifler Terra ekibi tarafından devreye sokulmamıştı. Bununla birlikte teklifin ekip tarafından uygulanması durumunda bile beklenen etkinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilinmiyor.

Oylamanın büyük bir çoğunluk tarafından kabul görmesiyle birlikte harekete geçen LUNC bir gün içerisinde %27‘lik yükseliş sergileyerek 0,000166 dolar seviyesinden 0,00021 dolara kadar yükseldi. LUNC’a kıyasla daha iyi bir performans sergileyen USTC ise son 24 saat içerisinde %60‘dan fazla yükselerek 0,0252 dolar seviyesinden 0,0422 dolara kadar yükseldi.

CoinGecko verilerine göre USTC haberin kaleme alındığı esnada 0,0396 dolardan, LUNC ise 0,000195 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!