Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mango Markets 100 Milyon Dolarlık Hack Saldırısının Ardından Geri Aldığı Fonları Kullanıcılara Dağıtmaya Hazırlanıyor

Bir siber saldırı sonucunda 114 milyon dolarlık kayıp yaşadıktan sonra saldırganla anlaşarak 67 milyon dolar değerindeki varlığı geri alan Mango Markets, çalınan fonların iadesi hakkında bilgi verdi.

Mango Markets saldırganı 114 milyon dolarlık varlığı zimmetine geçirdikten sonra geçtiğimiz günlerde DAO’ya varlıkların 67 milyon dolarlık kısmını geri iade edip karşılığında kalan kısmını ödül olarak elinde tutmayı teklif etmişti. Teklifi DAO tarafından oy çoğunluğuyla kabul edilen saldırgan, Mango Markets’in resmi sosyal medya hesabından verilen bilgilere göre 15 Ekim tarihinde 67 milyon doları iade etti.

Mango Labs geliştiricileri, fonların geri alındığı 15 Ekim tarihinden itibaren fonların kullanıcılara geri iadesi sürecinde kullanılmak üzere bir program geliştirdiklerini duyurdular.

Mango Labs kurucusu Daffy Duriraj 20 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, geri ödeme programının şu an için denetimde olduğunu ve 21 Ekim sabahına kadar hazır olması gerektiğini belirtti. Ayrıca süreçte emeği geçen tüm Mango katılımcılarına minnetlerini sundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!