Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Yusko: “Bitcoin 400 bin $ Olacak”

2017’nin dördüncü çeyreğinde Bitcoin standart vadeli işlemlerini başlatacağını açıklayan CME sayesinde Bitcoin fiyatı artışa geçip, 7 bin 500 $ üstünü görmüştü.

Ancak CME’nin açıklamasından kısa süre sonra SegWit2x’in durdurulduğu haberi Bitcoin’e darbe indirdi ve düşüş yaşattı. SegWit2x haberi öncesinde Bitcoin’in daha da yükseleceğini söyleyen bazı yorumcular, SegWit2x haberi sonrası bu tahminlerini desteklemez oldu. Ancak Morgan Creek Capital Management (3 milyar 700 milyon $ değerinde mal varlığı yönetiyor) CEO’su ve kurucusu Mark Yusko, tahminlerinden caymadı ve Bitcoin’in önünde sonunda 400 bin $’ı göreceğini söyledi.

Kripto para piyasasına ilk kez 2011’de giren yatırımcı, daha fazla kripto para almaktan çekinmiyor. Kurumsal bankacılar şuanda Bitcoin’in geleceği hakkında pek iyimser durmasalar da Mark Yusko, diğerlerinin aksi yönde düşünüyor:

“Bu (Bitcoin) bankacılıktaki arz ve talep denklemini değiştirecek kadar büyük bir şey. Bankacıların, finansörlerin ve bazı Suudi prenslerin buna karşı çıkması beni şaşırtmıyor. Bu gerçekten çok sarsıcı bir teknoloji.”

Yusko blockchain teknolojisini ve Bitcoin’i, şuan kullandığımızın internetin otuz yıl önceki haliyle kıyasladı ve blockchain ile Bitcoin’in “her şeyi değiştirebilecek” potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Bitcoin fiyatının 400 bin $ olacağına dair tahmini tabii ki uzun vadeli bir tahmin.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment