Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marvel, DC Comics Gibi Markaların NFT’lerini Oluşturan VeVe, “Immutable X” i Entegre Etti

Singapur merkezli bir teknoloji şirketi olan ECOMI (OMI)’nin uygulama tabanlı NFT pazar yeri projesi VeVe, Non-fungible token (NFT) ticareti için işlem ücreti alınmayan bir katman-2 protokolü olan “Immutable X” i entegre etti.

Açıklama VeVe uygulamasının resmi Twitter hesabından yapıldı. Açıklamada: “Immutable X aracılığıyla NFT’leri yeniden oluşturuyoruz. 3M+ premium NFT’ler artık %100 karbon nötr ve işlem ücreti içermeyecek.” denildi.

VeVe, Marvel, DC Comics, Warner Bros ve Cartoon Network gibi markaların lisanslı koleksiyonlarını oluşturan ve ticaretini yapan bir NFT pazar yeridir. Platformun 1 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunuyor ve VeVe’de 3 milyona yakın NFT yer alıyor. Ayrıca Veve, platformunda hem blockchain hem de artırılmış gerçeklik teknolojilerini kullanıyor.

Immutable X entegrasyonu sayesinde, VeVe kullanıcısının işlem ücreti olmadan işlem yapabilmesine olanak sağlanacak.

Ayrıca VeVe, kar amacı gütmeyen çevreyi korumayı amaçlayan kuruluşlara 7 milyon dolardan fazla bağış yaparak karbon etkisini azaltmayı istediği söyleniyor. VeVe’de oluşturulan ve ticareti yapılan tüm NFT’lerin %100 karbon nötr (doğaya zararsız) olacağı düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!