Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mastercard, Danışmanlık Hizmetini Personel Alımları ve Kripto Dahil Birçok Alandaki Yeni Uygulamalar ile Genişletecek

Ödeme devi Mastercard, işletmelerin gelişmelerini ve kurum çapında büyümelerini güçlendirmelerine yardımcı olmak için önde gelen danışmanlık hizmetini yeni uygulamalar aracılığıyla genişleteceğini duyurdu.

Mastercard, 15 Şubat tarihinde yayınladığı basın bültenine göre ödeme odaklı danışmanlık hizmetini açık bankacılık, kripto ve dijital para birimleri ve çevre, sosyal & kurumsal yönetişim (ESG) alanlarına yönelik yeni uygulamalar ile genişletmeyi planlıyor.

Mastercard, büyüme planının bir parçası olarak dünya çapında 70 ülkede müşterilerine hali hazırda 2.000‘den fazla veri bilimci, mühendis ve danışman ile hizmet verdiği “Mastercard Veri ve Hizmetler” departmanına 500‘den fazla üniversite mezunu ve genç profesyoneli işe alarak ekibini genişletecek. Şirket, gerçekleştireceği personel alımları ile süreçlerini güçlendirmenin yanı sıra kripto paralar alanında da hedeflerinin olduğunu göstermiş oldu.

Ödemelerin yalnızca başlangıç olduğunu belirten Mastercard Veri ve Hizmetler Başkanı Raj Seshadri;

Son 20 yılda bankacılık, fintech, perakende, seyahat ve diğer sektörlerdeki müşterilerimizle birlikte çalışarak önlerine çıkan her zorluğu ve fırsatı anlamalarını sağlayarak yönlerini bulmalarına yardımcı olduk. Danışmanlığın bu evrimi, değişen dünyanın ve değişen işimizin tanımıdır. Bu, müşterilerin günümüzün zorluklarını aşmalarına ve bir sonraki adımı tahmin etmelerine yardımcı olmakla ilgilidir.

açıklamalarında bulundu.

Mastercard bu yeni uygulama grupları ile müşterilerinin işlerinde daha iyi sonuçlar alması için birinci sınıf fikirler, hizmetler, araçlar ve varlıklardan yararlanan entegre bir yaklaşım sunmaya devam edecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!