Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turkcell, Metaverse’de Mağaza Açacağını Duyurdu

Metaverse’e ilgi günden güne artarken Türkiye’deki firmalarda bu evrene giriş yapıyor. Son olarak Turkcell metaverse’de mağaza açacağını duyurdu.

NTV’nin haberine göre, Turkcell’in metaverse’deki ilk mağazası çok yakında hizmete açılması planlanıyor.

Sanal kimliği temsil eden avatarlarla katılım sağlanabilecek Metaverse’deki mağazada, şirkette bulunan dijital servislerin deneyimleneceği ve ürün satışlarının gerçekleştirilebileceği bir mağaza açılması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Turkcell Satış Müdürü Yardımcısı Kadir Özdal, dijitalleşmenin her alanda olmazsa olmaz bir öneme sahip olduğunu söyledi. Özdal ayrıca:

Turkcell olarak mağazacılıkta da doğru yerde, doğru zamanda müşterilerimize ulaşabilmek amacıyla her ortamda bulunmayı hedefliyoruz Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse’de de yer alacağız. Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

açıklamalarında bulundu.

Turkcell’in sadece mağaza açmakla kalmayıp teknoloji zirvelerini de metaverse’de yaparak paydaşlarıyla sanal etkinliklerde bir araya gelmeyi hedeflediği bildirildi. Ayrıca İnsan Kaynakları alanında Turkcell’in iş ilanları, işe alım ve oryantasyon süreçlerinin de sanal ortamdan yürütülmesi planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!