Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mastercard, Kripto Para Cüzdanı mı Geliştiriyor?

Dünyanın en büyük ödeme ve para transferi firmalarından birisi olan Mastercard’ın yayınladığı yeni iş ilanlarına bakılırsa, firmanın yeni bir kripto para cüzdanı geliştirme sürecinin içinde olabileceği ortaya çıkabilir.

Konuyla ilgili olarak firmadan yayınlanan iş ilanlarında, aşağıdaki bölgelere alım yapılacağı yazılıyor:

”Yönetici, Ürün Yöneticisi, Kripto para cüzdanları. Yönetici, Ürün Yöneticisi, Blockchain ile ilgili ürün geliştirme. Blockchain çözümleri yöneticisi, başkan yardımcısı.”

Bu iş ilanlarına bakan bazı analistler, dev firmanın gelecekte bir kripto para cüzdanı oluşturma amacında olabileceğini söyledi.

Her ne kadar daha önce kripto paralar konusunda olumsuz ifadeler kullansalar da, Mastercard’ın kripto para sektörü ile ilgili iş yapma ihtimali yüksek olarak görülüyor.

Bu durum, aslında Mastercard’ın son hamlesi ile de ortaya çıkıyor. Firma, Facebook’un merakla beklenen kripto parası Libra’nın arkasında olacak olan ve kar amacı gütmeyen Libra Assc’nin Pay Pal ile birlikte üyesi olmuştu. Bu üyelikte, ünlü kripto para şirketi Circle da yer almıştı.

Mastercard’ın kripto para sektörü ile ilgili önümüzdeki dönemde yapacağı hamleler, daha şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Bakalım, önümüzdeki dönemde konuyla ilgili neler yaşanacak ve bunlar sektörü nasıl etkileyecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment