Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Max Keiser: Bitcoin Bu Hafta 15 Bini Bulabilir

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan Max Keiser, sunduğu Keiser Report adlı programda Bitcoin ile ilgili olarak konuştu.

Keiser, yaptığı açıklamada lider kripto para birimi Bitcoin’in bu hafta iyi bir atak yapabileceğini ifade ederken, Bitcoin fiyatının bu hafta 15 bin doları dahi bulabileceğini iddia etti.

Başarılı isim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bitcoin, bence bu hafta 15 bin doları geçecek. Bunu niye söylüyorum, çünkü şu anda merkez bankalarına, merkezi hükümetlere ve ilgili kurumlarına duyulan güven, tarihin belki de en dip seviyesinde. Bu durum Bitcoin’e elbette ki olumlu yansıyacaktır. Bence bu haftadan itibaren bunun olumlu etkilerini göreceğiz.”

Keiser’in bu açıklamaları, aslına bakılırsa bu hafta sonuna aitti. Başarılı isim, bu demeçleri Bitcoin 10 bin 500 dolarken vermişti. Daha sonra, bugün içerisinde ise Bitcoin büyük bir ralli yaptı ve 11 bin 800 dolara kadar çıktı.

Lider kripto para biriminin benzer bir ralli yapacağı, daha önce Delphi Digital tarafından yayınlanan bir raporda da paylaşılmıştı.

Daha önce Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak bazı olumlu tahminler yapan firma, son araştıramsında Bitcoin’in tarihi rekoru olan 20 bin dolar seviyesini geçmesinin ‘çok yüksek bir ihtimal’ olduğunu söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment