Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mayıs Çöküşünü Tahmin Eden Analist Yine Uyardı: “Tüm piyasa kötü görünüyor”

Mayıs çöküşünü tahmin eden Twitter fenomeni ve kripto para analisti “il Capo Of Crypto”, önümüzdeki süreçte kripto piyasalarında ciddi düşüşler görülebileceğini ifade ederken yatırımcılara “güvende kalın” uyarısında bulundu.

Capo isimli Twitter kullanıcısı bir gönderisinde olası bir altcoin krizi için uyarıda bulundu. Gönderisinde, “Tüm piyasa kötü görünüyor… Bazı altcoinler daha da kötü görünüyor.” ifadelerine yer veren anonim kullanıcı, yatırımcılara güvende kalın çağrısında bulundu. Finansal piyasaların halihazırda kötü bir gidişat çizdiğini belirten Capo, olası bir düşüşte altcoinlerin daha fazla yara alabileceğine değindi:

Altcoin’ler buradan ortalama %50-55 oranında düşüş yaşarsa shitcoin’ler kolayca %60-90 oranında düşüş yaşayabilir.

Mayıs ayından önce düşüş uyarısında bulunan Capo, yaptığı doğru tahminlerle öne çıkmıştı. Capo daha önce de Bitcoin boğalarının mevcut ayı piyasasının en düşük seviyesi olan 15.700 dolardan bir ralliyi ateşlemiş olabileceğini ancak bu sıçramanın Bitcoin’in haziran ayındaki yukarı yönlü rallileri sırasında görülenlerden önemli ölçüde daha küçük olduğunu ifade etmişti.

Söz konusu kısa süreli yükselişleri “ölü kedi sıçraması” olarak adlandıran Capo, son analizlerinde trendin hala düşüş yönünde olduğunun altını çizdi ve Bitcoin’in 12.000 dolara kadar düşme potansiyelinin olduğunu belirtti.

Unutmayın: Trend hala düşüş yönünde. Göstergeler tam kapitülasyon olayına işaret ediyor. Yakında kötü haberler gelebilir. Bitcoin için fiyat tahminim 12.000 dolar, Ethereum içinse 600-650 dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!