Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee, 2020 Başkanlık Seçimlerinde Aday Olacak

John McAfee, kripto para piyasasından -ya da daha doğru bir deyişle Twitter’dan- aldığı güç ile şansını bir kez daha siyasette denemeye hazırlanıyor. Dün resmi Twitter hesabından bir tweet atan McAfee Anti virüs sistemleri kurucusu ve kripto para yatırımcısı McAfee, 2020 yılında yapılacak Amerika Birleşik Devletleri seçimlerinde, kripto para camiasını daha iyi temsil edebilmek için, adaylık başvurusunda bulunacağını açıkladı.

McAfee, konuyla ilgili attığı tweette, şunları söyledi:

”Geçmişteki tecrübeleri bir kenara bırakarak, tekrardan 2020 yılında Beyaz Saray için kampanya yürüteceğim. Önce Özgürlükçü Parti’ye gidip onlar için çalışmak istediğimi söyleyeceğim. Eğer reddedilirsem, bu sefer kendi partimi kuracağım. Bu sayede de kripto para camiasındaki siz değerli insanları temsil etmeye çalışacağım.”

McAfee, 2016 yılında da başkanlık için bir kampanya yürütmüş ancak; Özgürlükçü Parti’deki adaylık yarışını New Mexico valisi Gary Johnson’a kaybetmişti.

Bu konuya da değinen McAfee, o dönemde de kripto para camiası ile şimdiki kadar sıkı fıkı olsaydım işler çok daha farklı olurdu derken; o dönem aldığı az etkileşimin sonunu hazırladığını kabul etti. McAfee, geçtiğimiz günlerde açıkladığı Para Birimi Deklarasyonu’nun da her Amerikalı’nın şu anda dilinde olduğunu belirterek, kendine olan güvenini birkez daha gösterdi.

Bu adaylık ilanına Twitter üzerinden yaklaşık 600’den fazla cevap gelirken, McAfee her bir cevaba ayrı ayrı teşekkür ederim notunu düştü. Ayrıca bir token platformu da, McAfee’nin bu kampanyasına 380 dolarlık bir token bağışladı.

Geleceğin Beyaz Saray adayı, bugün de süreç ile ilgili bir tweet atarak, kazanma yönünde hiçbir beklentisi olmadığını ancak yine de bu sayede gerçekleri haykırmak için bir şansı olabileceğini belirtti. McAfee, şöyle konuştu:

”Tabii ki de kazanacağıma dair fazla bir ümit taşımıyorum, bu çok açık. Fakat hedefim Amerika başkanını değiştirmektense, sürecin nasıl ilerlediğini değiştirmek. Eğer işler iyi gider de daha fazla kişiye hitap etme şansı bulursam, onlara gerçekleri haykıracağım, aynı geçen seferde de yaptığım gibi.”

Hatırlanacağı üzere McAfee geçtiğimiz hafta da, kendi para birimini çıkaracağını duyurmuştu. Bu haber, basında geniş bir şekilde yer alırken birçok kişi; sürecin nasıl ilerleyeceğini oldukça merak ettiklerini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment