Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee: ABD Başkanı Olursam Bitcoin 500 Bin Dolar Olur

Amerikan başkanlığı için adaylığını koyan John McAfee, yine enteresan ve bir o kadar da çok tartışılacak bir vaatte bulundu. McAfee, son olarak yaptığı açıklamada, ABD başkanlığına seçilmesi halinde, Bitcoin’in fiyatının 500 bin dolara çıkacağını iddia etti. YouTube’a koyduğu yeni videoda, kripto paraları politik dünyaya getirmeyi planladığını belirten McAfee, eğer başarılı olursa bu süreci gerçekleştireceğini belirtti. McAfee, Donald Trump öncesi başkanlığı yürüten Barack Obama’nın önderliğinde başlatılan Obamacare hareketini örnek göstererek; o kadar para harcanan ve herkese bedava sağlık sigortası vaad edilen ve başarısız olan bir hareketin; Blockchain tabanlı kullanımı sonucu çok daha iyi sonuç verebileceğini belirtti.

McAfee, başkanlığa seçilmesi halinde çok önemli gelişmeler yaşanacağını ve bu gelişmelerin de özellikle Blockchain ve kripto para merkezli olacak şekilde; veri koruması ve gizlilik konuları üzerine olacağını aktardı. Amerika’nın Blockchain ve kripto paralar konusunda yeterli deneyime ve bilgiye sahip yöneticilerden yoksun olduğunu belirten McAfee, kendisinin de bu adaylık için biçilmiş bir kaftan olduğuna inandığını ifade etti. McAfee, kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlara aldırış etmediğini ve çalışarak bu zorlukların üstesindne geleceğine olan inancının tam olduğunu da kaydetti.

Bitcoin’in 500 bin dolar olması konusunda ise, bunu farkındalığı arttırarak yapacağını belirten McAfee, seçim kampanyası boyunca konuşmalarında sıklıkla Bitcoin ve kripto paralara yer vereceğini de taahhüt etti. Daha önceki adayların Bitcoin’e ve diğer kripto paralara hak ettiği değeri vermediğini aktaran McAfee, kripto paraların gelecekte büyük bir yeri olacağını ve bu noktada yaşanacak bir siber savaşta, Amerika’nın yetenekli kişileri ilgili birimlere atamasının gerektiğini belirtti.

Özellikle hackerların, devlet tarafından istihdam edilmesi gerektiğini belirten McAfee, hackerların Bach gibi müzisyenlerin sahip olduğu dahiliğe sahip olduğunu ve bunun da eğitimden ziyade, Allah vergisi bir yetenek olduğunu aktardı. McAfee, devletin bu Allah vergisi yetenekleri işleyerek, ilgili birimlerde görevlendirmesi halinde; Amerika’nın önemli işler başaracağını da aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment