Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee Kayıplara Karıştı, Ardında Büyük Bir “Sır” Bıraktı

Kripto para sektörünün meşhur isimlerinden John McAfee‘den ve eşinden bir süredir haber alınamıyor. Eğer John McAfee’den bir süre daha haber alınamazsa çok gizli bir bilginin sızdırılacağı söyleniyor.

John McAfee bir süredir özellikle ABD’den gelen kolluk kuvvetlerinden kaçmaya çalışıyordu. Ancak son zamanlarda sosyal medyada paylaşılan bazı açıklamalara göre McAfee bu sefer kaçamamış olabilir.

John McAfee’nin kayıp olduğu haberi bizzat kendisinin Twitter hesabından öğrenildi. Kendisinin Twitter hesabı şu an için Loggiaonfire lakabıyla bilinen kişi tarafından yönetiliyor. Bu kişi aynı zamanda McAfee’ye 2020’deki başkanlık yarışı için de yardım ediyor. McAfee’nin durumu hakkında şu açıklama yapıldı:

“John ile konuştuğumda (kolluk kuvvetleri) tekneye biniyorlardı. John’un telefonuna el koydukları için konuşmamız kesildi.”

Bu açıklamaları yapan kişi McAfee’nin an itibarıyla yetkililer tarafından alıkoyulduğunu, McAfee’nin nerede olduğunun bilinmediğini söylüyor. Ancak bundan daha ilginç açıklamalar da yapılıyor. Loggiaonfire lakabını kullanan bu kişinin açıklamalarına göre eğer McAfee’den bir süre daha haber alınmazsa çok gizli bir haber İnternet’e sızdırılacak:

“Eğer John bir sonraki aramayı da kaçırırsa durduramayacağım bir şey yaşanacak. John Dünya’nın dört bir yanından birkaç kişiyle gizli bilgiler paylaştı. Onların ne kimliğini ne de yerini biliyorum. Eğer John kaybolmuşsa bu bilgiler paylaşılacak.”

McAfee’den hala haber alınabilmiş değil. Kendisinin önümüzdeki birkaç saat veya gün içerisinde bulunamaması durumunda tam olarak ne gibi bir “sır” paylaşılacağı da bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment