Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee’den Trump’a Cevap Geldi

Sıkı bir kripto para destekçisi olan John McAfee, ABD Başkanı Donald Trump’ın Bitcoin hakkındaki yorumlarına cevap verdi.

ABD Başkanı Trump bundan birkaç saat önce kendi Twitter hesabından kripto paralarla ilgili bir açıklama yapmıştı. Trump’ın bu açıklaması kripto para topluluğunda büyük bir yankı uyandırdı.

Trump’ın Yorumları

Donald Trump, kripto paralarla ilgili paylaştığı gönderide “Bitcoin’i pek sevmediğini” belirtti.

Kripto para fiyatlarının son derece oynak olduğunu, kripto paraların herhangi bir temele dayanmadıklarını vurgulayan Trump tüm bunların yanı sıra kripto paraların yasa dışı amaçlarla kullanıldıklarını da belirtti.

Trump bu yorumları yaptıktan sonra kripto paralara özel bir regülasyon gerektiğini de vurguladı ve Amerikan Doları’na övgüler yağdırdı.

McAfee’den Cevap

Bir süre önce ABD’den kaçmak zorunda kalan John McAfee, Trump tarafından yapılan bu açıklamalara videolu bir cevap verdi.

Trump’ın “kripto paralar yasa dışı amaçlarla kullanılıyorlar” yorumuna odaklanan McAfee, bu konu hakkında detaylı bir yorum yaptı. Kendisinin açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

“Otomobil icat edilmeden önce banka soygunlarının çoğu başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Çünkü o kadar parayla şehirden kaçmak çok zordu. Otomobilin icadıyla banka soygunlarının sayısı on kat arttı. Bir de İnternet’e bakalım. İnternet resmen uluslararası suç örgütlerini doğurdu. Kripto paraların da bunlardan bir farkı yok. Elbette suçlular da kripto paralardan faydalanacaklar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment