Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MCO Fiyatı Crypto.com Duyurusuyla Yüzde 50 Yükseldi

MCO, Crypto.com’un verdiği swap haberinin ardından hızla değer kazanmaya başladı. Güncel verilere göre MCO fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde 40’tan fazla yükseldi.

Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız Crypto.com, MCO Swap Program’i kullanmaya başlayacağını açıkladı. Crypto.com tarafından yapılan açıklamalara göre bu program MCO ile Crypto.com Coin’i (CRO) bir araya getirecek ve Crypto.com Chain’deki bazı eksiklikleri gidermiş olacak.

Crypto.com ekosisteminde bundan böyle CRO ve MCO şeklinde iki ayrı token değil yalnızca CRO kullanılacak. Şirketin duyurusuna göre kullanıcılar MCO’yu eskisi gibi kullanmaya devam edebilecekler. Aradaki tek fark bu tokenın bundan böyle CRO olarak gözükmesi olacak.

Duyuruda öne çıkan şeylerden biri, Crypto.com’un bundan böyle swaplanmamış MCO tokenlarını desteklemeyecek olması. Dolayısıyla kullanıcılar Crypto.com ekosisteminin içindeyken MCO tokenlarını kullanamayacaklar.

Crypto.com tarafından paylaşılan bilgilere göre kullanıcıların bu swap sürecini 2 Kasım 2020 tarihine kadar tamamlamış olmaları gerekiyor. Kullanıcılar 3 Ağustos-2 Kasım tarihleri arasında Crypto.com uygulamasını kullanarak swap yapabilecekler. Bu swap işleminde tokenların değeri şöyle belirlenecek:

Kaynak: Crypto.com

Haberle Uçuşa Geçti

Crypto.com bu duyuruyu bugün saat 09:30 sularında yaptı ve MCO fiyatı bu duyurunun hemen ardından adeta uçuşa geçti. Binance’teki MCO/BTC paritesine baktığımızda MCO fiyatının ne kadar kısa süre içerisinde ne kadar fazla yükseldiğini açık bir şekilde görebiliyoruz.

Binance’teki MCO/BTC paritesi

MCO fiyatı güncel verilere göre 5 dolar seviyesini aştı ve böylece 24 saat içerisinde neredeyse yüzde 50 oranında değer kazanmış oldu.

MCO genel görünüm
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment