Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin Projesinin Paylaştığı Video Skandal Yarattı, Stajyer Kovuldu!

Base ağında işlem gören meme coin projesi Normie, skandal yaratan videonun ardından açıklama yaptı.

Meme coin projesi Normie’nin X hesabından yapılan paylaşım yatırımcıların tepkisini toplarken ekip videoyu sildi. Yapılan açıklamada videoyu bir stajyerin paylaştığı ve bu kişinin kovulduğu belirtildi:

Dikkatli bir değerlendirme ve dahili değerlendirme sonrasında son videomuzu kaldırmaya karar verdik. Bunu paylaşan stajyer kovuldu. İçerikten rahatsız olan herkesten içtenlikle özür dileriz. Bunun bir daha yaşanmamasını sağlamaya kararlıyız.

10 Haziran’da yayınlanan tanıtım videosunda, mavi tenli bir çizgi film şefinin aşırı abartılı dolgun dudaklarla yemek pişirme melodisine göre dans ettiği görülmüştü.

Videonun açıklama kısmında ise “Normie Laboratuarlarında bir şeyler pişiyor. Sadece gelecek 48 saat içerisinde kayıt olanlar dahil olabilecek. Kaçırmayın! ” ifadelerine yer verilmişti.

Normie geçen ay hacklenmişti

Mayıs ayının sonunda bir saldırgan, NORMIE sözleşmesinde bir açık yakalayarak flash loan saldırısı düzenlemişti. NORMIE’nin piyasa değeri, yaklaşık 41 milyon dolardan 1 milyon dolara kadar düşmüştü.

Saldırgan, ilginç bir şekilde projenin yeni bir token çıkarması halinde çaldığı paraların %90’ını iade edeceğini söylemişti. NORMIE ekibi, bu teklifi kabul etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!