Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana 1000 Dolar Olur Mu? Solana Ağındaki Coinler Neler?

Ethereum katili olarak bilinen Solana ağı, son aylarda kripto geliştiricilerden ve yatırımcılardan oldukça yoğun ilgi görüyor. Solana tabanlı projeler giderek daha fazla hacim kaplarken ağın tokeni Solana 1000 dolar olur mu ve Solana ağındaki coinler neler soruları da kaçınılmaz oluyor. 

Solana ağındaki coin projelerine geçmeden önce SOL için 1000 dolar beklentisinin gerçekleşme ihtimaline bakalım. Elbette volatilitesi ile bilinen kripto dünyasında herhangi bir kripto para birimi için imkansız demek mümkün olmuyor. Lakin var olan seviyeler ve grafikler, ilgili coin için piyasa beklentileri hakkında fikir veriyor.

CoinGecko verilerine göre SOL, son 1 yılda yüzde 986’dan fazla yükseliş göstererek yatırımcısını sevindiriyor. 1 aylık grafiklere baktığımızda ise SOL’un son 30 günde yüzde 10 civarında yükseldiği görülüyor. Daha yakın bir zaman dilimine gelirsek bu kez bizi kırmızı renkler karşılıyor. SOL son 14 günde yüzde 5, son 7 günde yüzde 4 ve son 24 saatte yüzde 1’e yakın düşüş gösteriyor.

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla SOL, 159 dolar bandından işlem görüyor.  Analiz sitesi Changelly tahminlerine göre de SOL fiyatının 2028’den önce 1000 dolar bandına ulaşması beklenmiyor.

SOL her ne kadar uzun bir süre daha 1000 dolar bandına çıkamayacak gibi görünse de Solana ağındaki coinler yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Peki, bu aralar en çok dikkat çeken Solana ağındaki coinler neler?

Solana Ağındaki Coinler Neler?

Solana ağı denilince son dönemde aklımıza ilk gelenler meme coinler oluyor. CoinGecko verilerine göre trend projeler arasında ilk 3 sırayı MUMU THE BULL, Spike ve Beercoin alıyor.

Solana tabanlı meme coinler arasında en çok kazandıran projeler ise Chudjak, Spike ve The Professor isimli kripto coinler oluyor. Solana tabanlı meme coinlerin piyasa değeri 8,7 milyar doları aşıyor. Yalnızca son 24 saatlik zaman dilimindeki işlem hacmi ise 7,5 milyar doları geçiyor. 

Solana ağındaki coinler neler sorusuna yanıt verirken kripto arenasına yeni eklenen projelere de göz atmak gerekiyor. İndirimli fiyatlardan Sealana token satın alma imkanı sunan SEAL token, ön satış performansı ile göz dolduruyor.

Sealana Token Ön Satışı 4 Milyon Doları Aştı

Ethereum katili Solana ağı üzerinde konumlanan bir meme coin olan Sealana token ön satışı devam ediyor. Yavaş yavaş sona yaklaşan ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 4 milyon doları aşıyor. 

Kedi, köpek ve kurbağa temalı meme coin projelerinden sonra geliştirilen Sealana, annesinin bodrumunda yaşayan bir fok olarak karşımıza çıkıyor. Meme coin piyasasına hakim olmak isteyen Sealana, SEAL sembolü ile geliştiriliyor. 

Sealana, Solana denizinde dalış yaparak balina avına çıkıyor. Bir sonraki büyük Solana meme coin projesini bulma takıntısı ile hareket eden Sealana, meme coin çılgınlığı devam ederken kendisini ve yatırımcılarını zengin etmek istiyor. 

Ön satışın ilk gününden bu yana ivme kaybetmeden devam eden Sealana, Solana ağındaki coinler neler sorusunu soran yatırımcıların karşısına çıkan yüksek performanslı ön satış coinleri arasında konumlanıyor. 

Sealana Token Ön Satışı Sona Yaklaşıyor

Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, geleneksel ön satışlarda olduğu gibi aşamalı bir etkinlikle karşılaşmıyor. Sabir bir fiyat ile ön satışı devam eden projede 1 SEAL satın almak için 0,022 dolar ödemek gerekiyor. 

Şu ana kadar toplanan fonların 4 milyon doları aştığı ön satış, yavaş yavaş sona geliyor. Sealana ön satışının 25 Haziran tarihinde TSİ 21.00 itibarıyla sonlanması planlanıyor. Proje ekibi, ön satış sayfasında devreye aldığı geri sayım aracı ile yatırımcıları etkinlik bitişi konusunda uyarıyor. 

Geri sayım aracına göre Sealana token ön satışının bitmesine 15 günden az bir süre bulunuyor. Sonrasında gerçekleşecek borsa listelemeleri ile balina avcısı Sealana tokenin ne şekilde performans göstereceği merakla bekleniyor. 

Sealana Token Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

Solana ağındaki coinler neler diyen yatırımcıların dikkatini çeken Sealana token ön satışında herhangi bir üst ve alt limit uygulaması bulunmuyor. Sabit fiyattan yatırım yapma imkanı sunan Sealana token ön satış fiyatı 0,022 dolar olarak belirleniyor. 

Annesinin bodrumunda yaşayan ve South Park’taki Gamer Guy karakterinden esinlenen Sealana, Solana ağındaki popüler meme coin projesini bularak Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek istiyor. Kendisiyle birlikte yatırımcıları da zenginleştirmek isteyen Sealana token satın almak isteyen kripto meraklıları, sona yaklaşan ön satışa akın ediyor. 

Merkeziyetsiz bir cüzdan kullanarak belirtilen kripto adrese SOL göndermenin yanı sıra yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, SOL ve kart işlemleri aracılığıyla Sealana token satın alabiliyor. 

Bu yazımızda Solana ağındaki coinler neler ve Solana 1000 dolar olur mu sorularını yanıtlayıp popüler meme coin projesi Sealana tokene göz attık. Düşük fiyatlardan Solana tabanlı meme coin arayışındaki yatırımcılar, yavaş yavaş sona gelen Sealana ön satış etkinliğini inceleyebilir. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!