Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coinler Üzerinden Ünlüleri Dolandıran İsme X’den Şok Yaptırım!

Ünlüleri memem coinler aracılığıyla dolandırdığı iddia edilen Sahil Arora’nın X hesabı askıya alındı.

@Habibi_Comm adıyla bilinen Sahil Arora’nın X hesabı askıya alındı. Dolandırıcı olduğu iddia edilen Sahil Arora, ünlülerin suçlamalarının merkezinde yer almıştı.

Suçlama yönelten isimler arasında Caitlyn Jenner ve Iggy Azalea gibi son günlerde meme coin projelerini piyasaya süren isimler yer aldı.

Arora’nın aracı olarak hareket ettiği ve Jenner adına token’ı piyasaya sürdüğü iddia edildi. Arora bu hamlesinin ardından Jenner’ın tanıtımını yaptığı ve daha sonra likiditeyi çekmek için elindeki tokenları satarak fiyatın düşmesine yol açtı.

Amerikalı rapçi Rich the Kid ise X hesabının “Arora tarafından” bir meme coin’i tanıtmak için “hacklendiğini” belirtti. Kid’e göre Arora tüm parayı kendi hesabına çekti ve ardından kendisini engelledi.

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea ise Arora’nın kendisiyle iletişime geçerek IGGY isimli bir meme coin hakkında teklifte bulunduğunu söyledi.Fakat bu teklifi geri çeviren Azelea, kendi meme coin’i MOTHER’ı piyasaya sürerken Arora’ya “kendi işine bak ve buradan defol” mesajı verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!