Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Memecoin Yatırımcısı, Fiyat Düşerken Milyon Dolarlık Satış Yaptı

Bir memecoin yatırımcısı, gece yarısından sonra 1,5 milyon dolardan fazla değerde token sattı.

Solana tabanlı memecoin projesi dogwifhat (WIF), son günlerde en ağır darbe alan projelerden biri oldu. CoinGecko verilerine göre WIF fiyatı, günlük bazda %10’dan fazla düştü ve 1,74 dolara kadar geriledi. Benzer şekilde PEPE, FLOKI ve BONK fiyatlarında da günlük olarak %10’dan fazla düşüş yaşandı.

Dogecoin (DOGE) gibi memecoinlerin izinden giden dogwifhat, şapka takan Shiba Inu cinsi bir köpekten esinlenilerek oluşturuldu. Piyasaya Aralık 2023’te giriş yapan WIF, Mart’ın sonunda 4,83 dolara kadar çıkarak kendi fiyat rekorunu kırdı.

Balina milyon dolarlık token sattı

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in aktarımına göre bir balina, dogwifhat (WIF) fiyatı düşerken yüklü miktarda WIF sattı.

Solscan kayıtlarına göre bu yatırımcı, bugün 01:00 sularında üç ayrı işlemle toplamda 900 bin WIF’i elden çıkardı. İşlem sırasında bunların değeri, yaklaşık 1,64 milyon dolardı.

Ancak yatırımcının cüzdanında hala toplamda 1,74 milyon dolar değerinde 974 bin WIF bulunuyor. Yatırımcı, buna ek olarak 719 bin dolar değerinde Solana (SOL) ve 927 bin dolar değerinde POPCAT bulunduruyor.

Diğerleri gibi bir memecoin olan POPCAT, Oatmeal adlı bir kediden esinlenilerek geliştirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!