Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Menkul Kıymet Tokenleri İçin 2020 Yılının Çok İyi Geçeceği Düşünülüyor

ICO balonunun patlamaya yakın olduğu dönemlerde, yani bundan yaklaşık 17-18 ay kadar önce, menkul kıymet tokenlerinin sektördeki bir sonraki büyük atılım olacağı düşünülüyordu. STO adı verilen token satış modelleri başlamıştı ancak daha sonra bu alanda pek de büyük bir başarı elde edilemedi.

Ancak sektörün önde gelen firmaları ve isimleri, 2020 yılı ile birlikte bu trendin değişeceğini düşünüyor. Konuyla ilgili olarak yapılan yorumlarda, STO’lara yeniden artan bir ilgi olduğu belirtiliyor. Bu ilginin de kurumsal yatırımcıdan geldiğini ifade eden analistler, bu sebeple de STO’ların gelecek yıl gerçekten de iyi bir performans göstereceğini düşünüyor.

Regülasyonlar Büyük Rol Oynayacak

STO’ların gelecek yıl iyi performans göstermesini bekleyen kişilerin en büyük dayanak noktası da regülasyonlar. Sektörün önde gelen isimleri, STO’lar konusunda gelecek yıl önemli regülasyon gelişmelerinin yaşanmasını bekliyor. Onlara göre, bu yöndeki belirsizlikler ortadan kalkıp süreç daha da net bir hal alınca, STO’lar daha iyi bir performans göstermeye başlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment