Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merakla Beklenen Altcoin İçin Geliştirici Ekipten Fiyat Tahmini: Boğa Senaryosunda 173x

Sui Network’un geliştirici ekibi, yatırımcıların merakla beklediği SUI token için en iyi senaryoda 5,2 dolar fiyat hedefi verdi.

Sui geliştirici ekibi resmi sosyal medya hesabı üzerinden 25 Nisan tarihinde yayınladığı gönderide, 3 Mayıs tarihinde ana ağa geçerek piyasaya sürülecek SUI için üç farklı senaryoda fiyat tahmininde bulundu. Geliştiricilerin en iyi senaryo için verdiği, 5,2 dolarlık tahmin dikkatleri çekti.

Ekip, toplam arzının 10 milyar adet olacağını bildirdiği token’ın ana ağa geçişle 148 milyon adetinin Whitelist’teki kullanıcılar için ve 450 milyon adetin 1/13’ünün genel satışlar için açılacağını açıkladı.

Projenin Aptos (APT) ile benzerliği dolayısıyla fiyat değerlemesi konusunda APT ile karşılaştıran ekip, temel senaryoda 0,2 dolar boğa senaryosunda 1,2 dolar ve güçlü boğa senaryosunda ise 5,2 dolar hedef fiyat verdi.

Sui ekibinin tahminleri doğrultusunda, projenin gelişimine katkıda bulunarak Whitelist’e girmeye hak kazanan ve 0,03 dolardan satın alım gerçekleştiren kullanıcılar temel senaryoda %566, boğa senaryosunda %3.899 ve güçlü boğa senaryosunda ise %17.233 kar elde edecek.

Öte yandan OKX, Bybit ve KuCoin gibi borsalardan ön satış etkinliği kapsamında 0,1 dolardan satın alım gerçekleştiren kullanıcıların ise üç senaryoda sırasıyla %100, %1.100 ve %5.100 kar elde edeceği ortaya kondu.

Ekip, mevcut tahminlerin listeleme fiyatına yönelik olduğunun altını çizerken bunun yatırım tavsiyesi olmadığını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!