Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkeziyetsiz Borsanın Yerel Token’ı Yükselişte! İşte Nedenleri

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Trader Joe’nun yerel token’ı, son 7 günlük periyotta artan Arbitrum (ARB) hacmi ve teşvik programı ile birlikte %60’a yakın değer kazandı.

Trader Joe, geçtiğimiz hafta listelenen Arbitrum’un yatırımcıları tarafından oldukça ilgi gördü. Bu ilginin Arbitrum listelenmeden önce başlatılan bir teşvik programından kaynaklandığı düşünülürken borsada başlatılan teşvik programı Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) ve ARB içeren 3 havuzda toplamda 300.000 JOE’luk bir ödülü kapsıyordu.

Bu gelişmeler üzerine Arbitrum ağı üzerindeki toplam kilitli varlık (TVL) değeri %300 oranında yükseldi. On-chain analitik platformu DeFiLlama’dan alınan verilere göre Trader Joe’nun Arbitrum üzerindeki TVL değeri 8 milyon dolar seviyelerinden 30 milyon dolara ulaştı.

Öte yandan  Trader Joe’nun yerel token’ı JOE, artan hacimler ve birçok merkezi borsa (CEX) tarafından listeleme almasıyla birlikte 7 günde %60’a yakın artış performansı gösterdi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %128,6 değer kazanan JOE, son 24 saat içerisinde %10,2 yükselerek yazım itibariyle 0,5733 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!