Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkeziyetsiz Kripto Para Borsası (DEX) 1inch’den Web3 Alan Adlarına Yönelik Yeni Ortaklık

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) 1inch, alan adı hizmet sağlayıcısı Unstoppable Domains ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Merkeziyetsiz borsa 1inch tarafından yakın zamanda paylaşılan bir gönderide, Unstoppable Domains birlikte çalışacakları duyuruldu. Söz konusu ortalık sayesinde DeFi ve Web3 ürün ekosisteminin daha geniş çapta benimsenmesine yönelik adımlar atılacağı belirtildi.

Ortalık kapsamından bu noktadan sonra 1inch kullanıcıları Unstoppable Domains tarafından sağlanan alan adları ile para transferi yapılabilecekler. Bu sayede kullanıcılara uzun algoritmik kripto cüzdan adresleri yerine daha sade ve özelleştirilebilir alan adları ile işlem yapma şansı tanınmış olacak.

1inch Network’ün kurucu ortağı Sergej Kunz konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kullanıcı deneyimindeki karmaşıklık, güvenlik ve kimlik sorunları hala Web3’ün ana akım tarafından benimsenmesini engelliyor. Bu ortaklık sayesinde Web3’ü daha eğlenceli ve çekici hale getirerek söz konusu engellerin üstesinden gelmek için fırsatlar yaratacağız.

Web3 alan adı servisi konusunda uzun süredir piyasayı domine eden Ethereum Name Services‘e alternatif olarak sunulan bu tür ortaklıklar kullanıcıların da ilgisini çekiyor. Temmuz ayı itibariyle, Unstoppable Domains’in 2,5 milyon alan adı kaydı aldığı ve Coinbase gibi büyük şirketlerin de dahil olduğu 150’den fazla Web3 uygulamasıyla entegre çalıştığı biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!