Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Three Arrows Capital’a Ait Fondan Milyonlarca Dolarlık NFT Çıkışı: 300’den Fazla NFT Başka Bir Adrese Taşındı

İflas ettiğini açıklayan hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) NFT (Non-fungible token) fonuna ait 300’den fazla NFT farklı bir adrese taşındı.

On-chain analiz paltformu Nansen tarafından sunulan verilere göre iflas eden Three Arrows Capital’in NFT fonu olan Starry Night Capital‘e ait cüzdandan milyonlarca dolar değerinde NFT çıkışı oldu. Söz konusu fona ait NFT’ler Gnosis Safe olarak adlandırılan başka bir adrese taşındı. Taşınan NFT’ler arasında geçen yıl ekim ayında 3,5 milyon dolar karşılığında satılan Pepe the Frog NFT Genesis‘in olduğu da belirtildi.

Geçen yıl Su Zhu ve Kyle Davies tarafından kurulan Starry Night Capital’in milyonlarca dolar değerinde NFT yatırımı yaptığı biliniyordu. Bir Bloomberg raporuna göre Starry Night Capital’in toplam NFT yatırımının 35 milyon dolar civarında olduğu bildirilmişti.

Singapur merkezli kripto hedge fonu 3AC, bu yılın başlarında Terra (LUNA) ekosisteminin çöküşünün ardından iflas eden birçok kripto şirketinden biri oldu. Bir zamanlar yönetimi altında 10 milyar doların üzerinde varlığa sahip olan şirket yaşanan çöküşün ardından 1 Temmuz’da New York mahkemesine iflas başvurusunda bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!