Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Metamask’ten Önemli NFTBank Ortaklığı: Güncel NFT Fiyat Takibi Yapılabilecek

Kripto para cüzdanı MetaMask, NFTBank ile yaptığı bir iş birliği ile kullanıcıların NFT koleksiyonlarının güncel değerini takip etmelerine olanak sağlıyor.

NFTBank 2 Kasım tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, MetaMask iş birliği sonucu geliştirdiği yeni bir cüzdan aracılığıyla MetaMask kullanıcılarının NFT koleksiyonlarının güncel değerini görebilecekleri yeni bir cüzdan aracını duyurdu.

Geliştirilen araç, koleksiyonların değerini belirlemek için NFTBank’in değerleme motorunu kullanacak. Kullanıcılar, koleksiyonlarının değerindeki değişimleri bu araç sayesinde takip edebilecek. Bu sayede yatırımcılar portföylerini yönetme konusunda daha rasyonel kararlar alabilecekler. Verilen bilgilere göre fiyat verilerinin alınacağı NFTBank’in değerleme motoru, taban fiyat, nadirlik ve alış satış dağılımı gibi parametreleri dikkate alarak %90 oranında doğru fiyat tahminleri sunabiliyor.

NFTBank CEO’su Daniel Kim, iş birliği hakkında, NFT’lerin adil fiyatının anlaşılması ihtiyacının birçok yatırımcının NFT piyasalarındaki yüksek volatiliteden negatif etkilenmesinin sonucunda daha net anlaşıldığını ifade etti.

Son zamanlarda sektörde NFT değerleme yöntemlerine yönelik çalışmalar hız kazandı. Geçtiğimiz ay CoinShares, NFT’lerin adil değerlerini bulmaya yönelik bir Twitter botu yayınlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!