Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Metaverse Projesi The Sandbox’tan 100 Bin SAND’lik Deprem Yardımı

Popüler metaverse projesi The Sandbox depremzedelerle dayanışma için 100.000 SAND bağışta bulunduğunu açıkladı.

The Sandbox, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerle mücadele kapsamında 100.000 SAND (1 milyon 380 bin Türk Lirası) bağışladı. Sandbox Türkiye hesabından depremin yaşandığı ilk gün yardım fonu oluşturduklarını duyuran SAND ekibi nihayetinde bağış işlemini gerçekleştirdi. Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Türkiye’nin 10 ilinde ve Suriye’nin kuzeyinde meydana gelen depremlerden etkilenen insanlara hayati yardım ve destek sağlamak için 100.000 SAND bağışlıyoruz.

Bağış kampanyalarının başladığı günden bu yana kripto para camiası gereken duyarı göstererek milyonlarca dolar değerinde yardım toplanmasına ön ayak oldu. Yerli ve yabancı birçok kripto para borsası hem teknik hem de maddi destekte bulunurken bireysel kullanıcılardan da ciddi oranlarda bağış geldi.

İlk olarak Haluk Levent ve Ahbap ekibi tarafından başlatılan kripto para ile yardım kampanyasında şimdiye kadar 70 milyon Türk Lirası‘nın üzerinde bağış toplandı.

Koin Bülteni ekibi bağışın detayları hakkında The Sandbox Türkiye ile iletişime geçti fakat haberin kaleme alındığı esnada ekipten bir yanıt alınamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!