Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Arrington: Net Varlığımın Yüzde 50’si Kripto Para Birimlerinde

Arrington XRP Capital kurucu ortaklarından Michael Arrington, yakın zamanda katıldığı Seoul Summit 2018 etkinliğinde, Beyond Blocks ekibi ile bir röportaj gerçekleştirdi. Arrington söz konusu röportaj esnasında özellikle kripto para piyasaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve XRP teknolojisinin avantajları ile kendi hedge fonu projesi için neden XRP’yi seçtiğini de anlattı.

Piyasanın mevcut durumu hakkında konuşan Arrington, bunun ”inişleri ve çıkışları” olacağını ifade edip, piyasanın 10 yıl içerisindeki durumunu gördüğünden, bunun tam ortasında olmak istediğini de ifade etti.

”Bazı baya ciddi piyasa çöküşlerini atlatmış kadar yaşlıyım ve şu an içinde bulunduğumuz zamanın satın alma fırsatı olduğunu görüyorum.”

Michael bu fırsattan yararlanmak istediğini ve geçen yılın Aralık ayı esnasında net varlığının %20’sini kripto para birimlerine yatırdığını ama bununla da kalmayıp bu yıl da kripto paralara baya para yatırıp, %50 gibi bir orana ulaştığını ifade etti.

Kendisi sadece piyasa hakkında değil, kripto para birimlerinin ihtiyaçları hakkında da konuştu. Arrington’un görüşüne göre, y kuşağı konu hakkında hiçbir şey bilmiyor. Arrington’a göre kripto para birimleri Venezuela ve Arjantin gibi yerlerde yaşayan insanlar için çok avantajlı çünkü bu ülkeler ABD gibi stabil bir para birimine sahip değil. Venezuela gibi ülkelerde cebinizdeki paranın artık hiçbir şey ifade etmemesi, resmen an meselesi ve bu hiç beklenmedik vakitlerde olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment