Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Arrington’un Risk Sermayesi Firması, ABD’yi Terk Ediyor

Dijital varlık yönetim firması Arrington XRP Capital, ABD merkezli startup firmalarına fon sağlamayı süresiz olarak durdurabilir.

Arrington XRP Capital kurucusu ve ortağı Michael Arrington, Cuma günü attığı bir tweet ile SEC tarafından  ikinci bir mahkeme celbi aldıklarını ve bu gibi yasal masraflarla uğraşmanın da ”önemsiz olmadığını” vurguladı. Arrington açıklamasının devamında SEC’in tokenler ile ilgili kurallarını kesinleştirene kadar herhangi bir yeni ABD odaklı anlaşma yapmayacaklarını belirtti. Görünüşe göre Arrington da ABD’den kaçan bir kaç kripto para borsası gibi hedefini Asya’ya çevirdi.

Michael daha sonra attığı konu ile alakalı bir tweette, Lihtenştayn’ın da gidebileceği ülkeler arasında yer aldığını vurguladı.


Yapılan açıklamada Arrington’a bağlı hangi firmanın SEC tarafından soruşturma altında olduğu veya hangi bilgilerin talep edildiği hakkında herhangi bir ek ifade kullanılmadı. Geçtiğimiz günlerde 15 meclis üyesi SEC’in başkanı Jay Clayton‘a gönderdikleri bir mektupta, düzenleyici kurumun token satışlarına karşı nasıl bir tutum içerisinde olacağını sormuş ve daha net olunmasını talep etmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment