Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Washington’a Sızdı – Ripple Lobicilik İçin XRP Kullanacak!

Business Standard kaynağında Cuma günü yayınlanan bir habere göre, XRP‘nin üreticisi Ripple, Washington içerisinde bir grup firma tarafından oluşturulacak lobi grubuna önderlik edecek.

America’s Internet of Value Coalition (SAIV) isimli grubun içerisinde Ripple’ın yanı sıra RippleWorks Foundation, bir dijital ödeme çözümü platformu olan Coil, dijital varlıklara odaklı bir yatırım firması olan Hard Yaka ve kripto emanet çözümleri sunmak isteyen PolySign gibi şirketler yer almakta.

Katılımcı firmaların çoğunun Ripple ile bağlantılı olması ise dikkat çekici. Örnek vermek gerekirse, Coil firması Ripple’ın eski CTO’su Stefan Thomas tarafından kurulurken, Hard Yaka ise bir süredir kullanıcıların Ripple bakiyelerini gerçek zamanlı harcayabilmelerini sağlayan bir ön ödemli kart üzerinde çalışmalar yapmakta.

Startup firmaları kurdukları yeni koalisyon ile başkent içerisindeki düzenlemeleri kripto paraların lehine çevirmeyi planlıyor. Firma bu amacı başarabilmek için lobicilik firması Klein/Johnson Group ile çalışmaya karar verdi. Çift partili bir lobicilik grubu olan Klein/Johnson, senatör John Cornyn ve senatör Chuck Schumer‘in eski çalışanları tarafından kuruldu. Firma temel olarak teknoloji ve finansal hizmetler ile ilgili konulara odaklanıyor ve Oracle gibi ünlü müşterilere de sahip.

Klein / Johnson Group ayda 25.000 dolar ve 10.000 XRP ile ödeme alacak. Ripple tarafından üretilen XRP kripto para biriminin basın saatine göre birim fiyatı 0,56 dolar civarında gezinmekte. XRP özellikle geçtiğimiz hafta yaptığı üst üste yükselişler ile %98’e kadar artış yaşamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment