Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Saylor Dubai’de Bitcoin Hakkında Konuşmaya Hazırlanıyor

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, Dubai’de düzenlenecek bir etkinlikte altın ile Bitcoin arasındaki rekabeti değerlendirecek.

Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre önümüzdeki hafta düzenlenecek Dubai Kıymetli Madenler Konferansı’nda Michael Saylor da boy gösterecek.

Dubai Emtia Merkezi (DMCC) tarafından yıllık olarak düzenlenen etkinliğin bu seferki ayağında kıymetli madenler sektöründeki trendlere ek olarak kripto paralar da görüşülecek.

Michael Saylor, DMCC’nin merkez binasında düzenlenecek etkinliğin “Altına karşı Bitcoin: Rekabet mi, Birlikte Varoluş mu?” başlıklı oturumunda konuşarak altın ile kripto paralar arasındaki ilişkiyi yorumlayacak.

Basın açıklamasında yer alan alıntıya göre Saylor, etkinlik öncesinde, “Bitcoin dijital altındır. O, mühendisliği yapılmış ilk parayı temsil ediyor ve fiziki altına kıyasla daha akıllıca, hızlı ve güçlü duruyor.” açıklamasında bulundu.

Bilançosunda 114.042 tane bitcoin barındıran MicroStrategy’nin CEO’luğunu üstlenen Saylor, kişisel olarak 17.732 tane BTC’ye sahip.


Görsel: Michael J. Saylor, MicroStrategy, görsel Koin Bülteni tarafından değiştirilmiştir)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!