Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microsoft Ortaklığı Waves’i Harekete Geçirdi!

Toplam piyasa değerine göre en büyük 60. kripto para birimi Waves, Microsoft’un Rusya iştiraki ile ortaklık imzaladığını açıkladı. Uzun süredir durgun olan ve önceki yıllardaki performansını aratan Waves’in kurumsal yatırıma yönelik olan iştiraki Waves Enterprise ve Microsoft Rusya arasında imzalanan bu 5 yıllık anlaşma, temel olarak blockchain teknolojisini kapsayacak.

Ortaklığın temel amacı ise blockchain teknolojisinin endüstriyel ürünlerin tokenleştirilmesini sağlamak olarak belirtildi. Endüstriyel ürün sınıfına ise ağır sanayi makinelerinden basit ofis makinelerine, kısacası alanda kullanılan her ürün dahil edilmekte.

Waves, Microsoft Azure’de Yer Alacak

Waves yaptığı bu ortaklık sayesinde direkt olarak Microsoft Azure ağına dahil edilecek ve ortaklık Rusya merkezli olsa da Waves’in kurumsal ürünleri dünya çapındaki Microsoft paydaşları tarafından da görüntülenebilecek.

Bu ortaklık haberi öncesi 1,25 dolarlık birim fiyata sahip olan Waves, ortaklık haberinin duyulmasından sonra ise 1,50 dolara kadar yükselerek önemli bir artış elde etti. Basın saatine göre 1,37 dolara gerileyen WAVES fiyatı Microsoft ortaklığının etkisinin ise geçici olduğunu gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment