Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microsoft’un Paylaşımı Shiba Inu’ye Bir Gönderme Mi?

Microsoft’un “toplantıdaki köpeklerle alakalı” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu ve akıllara Shiba Inu ile anlaşma açıklama ihtimalleri geldi.

Microsoft 10 Şubat tarihinde 10 milyondan fazla takipçisi olan resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşımda “Teams toplantılarında iki tür köpek vardır.” yazdı.

Bu gönderiyi okuyan birçok kişi “köpek token’lara” atıfta bulunduğunu düşündü.

Günden güne daha da büyüyen Shiba Inu topluluğunun yatırımcıları ve üyeleri paylaşımın altına çok fazla yorumda bulundu.

Dogecoin, Baby Doge Coin ve Floki gibi köpek isimli kripto para topluluklarının üyeleri de aynı şekilde Microsoft’un tweet’inin altına binlerce yorum yazdılar.

Microsoft’un Activision Blizzard’ı 69 milyar dolara satın almasıyla birlikte metaverse’e girmesi bekleniyor. Aynı zamanda Shiba Inu’nunda yakın zamanda metaverse ile birçok çalışma yürüttüğü de bilindiğinden düşük bir ihtimal dahi olsa ortaklık kurma ihtimalleri olduğu düşünülüyor.

Microsoft’un gönderisinin altına cevap yazan SHIB’nin önde gelen geliştiricilerinden Shytoshi Kusama, gizemli bir gif paylaşarak cevap verdi.

Kusama yaptığı daha önce yaptığı paylaşımda, “Büyük firmaların bir ‘meme coin’ ile aynı vizyonu paylaşmaları eğlenceli.” demişti.

Bu gelişmelerin Shiba Inu’nun yerel token’ı SHIB’e çok bir etkisi olduğu söylenemez. SHIB, Son yedi günlük periyotta yaklaşık %46’lık değer kazanırken son 24 saatlik periyotta %7,9’lık değer kaybetti. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinGecko verilerine göre 0,0000309  dolardan işlem görüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!