Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polkadot (DOT) Parachain’i Astar Network 100 Milyon Dolarlık Teşvik ve Destek Programını Duyurdu

Polkadot (DOT) parachain’i Astar Network, akıllı sözleşme geliştiricileri için destek ve teşvik sağlayacağı 100 milyon dolarlık bir fon olan “Astar Boost Programı”nı duyurdu.

Astar Network, resmi Medium hesabı üzerinden 11 Şubat tarihinde yaptığı gönderide duyurduğu Astar Boost Programı ile amaçlarının, geliştiricilerine likidite ve finansal destek sağlamak ayrıca teşvik programları sunmak olduğunu söyledi.

Astar Network verdiği bir röportajda Astar Boost Programı’nın finansman turundan elde edilen yatırımlar ile finanse edildiğini belirtti. Polkadot’un üçüncü parachain müzayedesini 184 milyon dolara karşılık gelen yaklaşık 10.3 milyon DOT toplayarak kazanan Astar Network geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği finansman turunda 22 milyon dolarlık bir yatırım toplamıştı.

 

Astar Network’ün kurucusu Sota Watanabe, blog gönderisinde yaptığı açıklamada;

Astar Network geliştiriciler için orijinal teşvik sistemimiz olan dApp Staking’in yanı sıra artık  Astar Boost Programı ile de Astar’a finansal olarak taahhütte bulunan projeleri destekleyecek. Birlikte hızla büyümeyi umuyoruz. Bu program aracılığıyla topluluğumuz on-chain faaliyetleri için ekstra ödüllendirilecek.

ifadelerine yer verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!