Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MicroStrategy CEO’su Bitcoin’i Başarıya Götürecek 4 Şeyi Sıraladı

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor dünkü paylaşımında Bitcoin için başarı getireceğini düşündüğünü 4 şeyi sıraladı. Nasdaq endeksinde listelenen MicroStrategy’nin CEO’su Saylor bu paylaşımında daha çok Bitcoin’in değer saklama aracı olma özelliğine ağırlık verdi.

MicroStrategy bu yıl Bitcoin’i rezerv varlık olarak tanıma kararı aldı ve şirket rezervlerini Bitcoin’e dönüştürmeye başladı. Şirket bu doğrultuda iki kere toplu Bitcoin alımı yapıp 425 milyon dolarlık BTC rezervi oluşturdu. Şirket CEO’su Michael Saylor bu gelişmelerin ardından Bitcoin’i destekleyici açıklamalar yapmaya başladı.

Başarıya Götürecek Şeyleri Sıraladı

Geçen hafta Bitcoin yatırımı yapmanın altın yatırımı yapmaktan daha az riskli olduğunu söyleyen Saylor dün Bitcoin’in geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı.

michael-saylor-bitcoin-basari
Saylor’ın Twitter paylaşımı

Saylor zamanla Bitcoin’i değer saklama aracı olarak kullanan insanların sayısının artacağını, Bitcoin kullanımının kolaylaşacağının, Bitcoin’e olan para akışının artacağını ve yükselen enflasyon oranlarının Bitcoin’e yarayacağını düşünüyor. Ünlü CEO bunları kitle kabulü 

Aktif Bitcoin Adreslerinde Azalma Var

Michael Saylor zamanla daha fazla insanın Bitcoin kullanacağını öngörürken BTC ağındaki mevcut aktif adres sayısı azalmaya başlamış gibi görünüyor. Glassnode tarafından paylaşılan veriler aktif adres sayısının 24 saat içerisinde %16.1’lik bir düşüşle 48.5 milyona düştüğünü göstermekte.

glassnode-bitcoin-aktif-adres-sayisi-28-eylul
Bitcoin’de aktif adres sayısı, Glassnode
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment