Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microstrategy Yeni Bir Proje İçin Bitcoin (BTC) Lightning Yazılım Mühendisi Arıyor

En fazla Bitcoin (BTC) rezervine sahip halka açık şirket MicroStrategy, işletmeler için Lightning Network tabanlı bir SaaS platformu oluşturma doğrultusunda Bitcoin Lightning yazılım mühendisi arıyor.

Microstrategy 30 Eylül tarihinde bir kariyer sitesi üzerinden verdiği ilanda, işletmelere siber güvenlik ve e-ticaret alanında yardımcı olacak yeni bir hizmet yazılımı projesi için yazılımcı aradığını duyurdu.

Proje esnasında Bitcoin ağı, Lightning Network ve Merkeziyetsiz Finans (DeFi) teknolojilerinden yararlanılacağı belirtilen ilanda Bitcoin core ve diğer büyük açık kaynak kripto projeleri ile çalışılma ihtimalinin de altı çizildi.

Başvuran adaylara, bilgisayar bilimleri veya mühendislik alanlarında diploma zorunluluğu koyan şirket, Linux, MacOS ve/veya mobil platformlarda uygulama geliştirme deneyimini de aday kriterleri arasında belirtti.

MicroStrategy her ne kadar eski CEO’su ve Kurucusu Michael Saylor ile başlayan Bitcoin (BTC) yatırımları ile biliniyor olsa da şirketin asıl faaliyet alanı işletmeler için yazılım çözümleri ve bulut yazılımlar üretmektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!