Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz: Bu Bitcoin Rallisinin Temelleri Çok Sağlam

Kripto para sektörünün en önde gelen isimlerinden birisi olan Mike Novogratz, Bitcoin’in son iki gündür yaptığı atak ile ilgili olarak konuştu.

Bilindiği gibi lider kripto para birimi, bir süre 10 bin doların bir altında bir üstünde seyrettikten sonra hafta sonu ile birlikte büyük bir atağa çıkmıştı. Hafta sonu 10 bin 800 dolar bandına kadar tırmanan Bitcoin, yeni haftanın ilk gününde de büyük bir artış yaşadı ve 11 bin 800 dolarına bandına kadar gelmeyi başardı.

Birçok kişi, bu artışın önemli bir direnç ayağı olduğunu ifade ederken, konuyla ilgili olarak yorumlar yapan Galaxy Digital adlı kripto para yatırım şirketinin kurucusu ve CEO’su Novogratz, şunları söyyledi:

”Çin’in para birimi Yuan, son 11 yıldır dolara karşı en düşük seviyede. Bu da stabil olmayan bir market anlamına geliyor. Aynı zamana denk gelen Bitcoin rallisi pek de tesadüf değil. Bu rallinin ciddi sağlam bir temeli olabilir. Bekleyip görmek gerekiyor ancak bu artış gerçekten de ilgi çekici. Daha ciddi ve farklı süreçler bizi bekliyor olabilir.”

Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise yaklaşık yüzde 8’lik bir artış ile 11 bin 788 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment