Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz: Dogecoin Finansal Sisteme Karşı Bir Başkaldırı

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, son dönemde yükseliş gören Dogecoin’i finansal sisteme karşı bir başkaldırı olarak nitelendirdi. Milyarder, insanların mevcut sistemden memnun olmadıklarını söylüyor.

Mike Novogratz, CNBC’nin Squawk Box programına konuk oldu. Dogecoin’in yükselişi hakkında açıklamalarda bulunan milyarder, “Bu kripto para devriminin tüm ruhunu düşündüğünüzde, Dogecoin’in yaptığı şeyde saf bir şey var.” dedi.

DOGE, 5 Mayıs’ta 0,686 dolara çıkarak ATH gördü ve piyasa değeriyle dördüncü sıraya yerleşti.

“Endişe duyuyorum”

Milyarder, Bitcoin’in sahip olduğu niteliklere sahip olmadığı gerekçesiyle DOGE’un yükselişinin sürdürülebilirliğine şüpheyle yaklaşıyor.

Ayrıca, Dogecoin’e günümüzde gösterilen yoğun ilginin bitmesi halinde “uzun bir düşüşün” başlayabileceğini belirtiyor. Fakat Novogratz, tüm bunlara rağmen mevcut atmosferde DOGE shortlamanın “çok tehlikeli” olabileceğini söyledi.

BitGo hakkında açıklama yaptı

5 Mayıs’ta Galaxy Digital, custody şirketi BitGo’yu aldığını duyurduSquawk Box’ta da konuyla ilgili açıklamada bulunan milyarder, BitGo’nun dünyadaki en büyük ikinci custody şirketi olduğunu ve birçok müşterileri olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

“Blockchain altyapısına yatırım yapan ve bu altyapıyı kullanan bir şirketten, blockchain altyapısı oluşturan bir şirkete geçiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!