Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyar Dolarlık Şirket Kripto Para Düşüşünü Fırsat Bildi: Shiba Inu Topluyor

Milyar dolarlık ticaret şirketi Jump Trading yaşanan son düşüşlere rağmen cüzdanındaki Shiba Inu (SHIB) miktarını artırdı.

Jump Trading son günlerde kripto para piyasasında yaşanan düşüşler esnasında, Shiba Inu yatırımlarını artırdı. Etherscan verilerine bakıldığında son bir haftada aktif bir şekilde SHIB işlemi yapan şirketin cüzdanı dikkatlerden kaçmadı.

Bir haftalık zaman diliminde ilk yüklü alımını 118,3 milyar adet SHIB ile pazar günü gerçekleştiren şirket, pazartesi günü bu 98 milyar SHIB sattı. Jump Trading’e ait cüzdanda mevcut durumda 1,74 milyon dolara tekabül eden 130,72 milyar SHIB tutuluyor.

Bununla birlikte on-chain verilerine göre SHIB bulunduran cüzdanların sayısı Aralık 2022’den bu yana durmaksızın artmaya devam ediyor. Bu da bizlere SHIB ile ilgilenen tek yatırımcının Jump Trading olmadığını açık şekilde gösteriyor. Ek olarak şubat ayının başından bu yana SHIB sahiplerinin sayısı 7.500 cüzdan daha artarak 1,3 milyon sınırını aşmış oldu.

CoinGecko verilerine göre SHIB son 1 haftalık süreçte %0,6 oranında değer kazandı. Son 24 saatlik periyotta %8,1 değer kaybı yaşayan SHIB, haberin kaleme alındığı esnada 0,00001225 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!