Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon Bitcoin Düşüşüne Rağmen Tutunuyor: İşte 4,65 Milyarlık Destek Seviyesi

Son veriler, Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’un yerel token’ı MATIC’in büyük bir destek seviyesi oluşturduğunu ortaya koyuyor.

On-chain analitik platformu Intotheblock’tan alınan verilere göre kripto paralar yavaşça düzeltme hareketlerine başlamışken MATIC daha sağlam bir performans sergiliyor. On-chain veriler, 0,94 dolar ve 1,11 dolar aralığı arasında büyük bir talep birikmesi oluştuğunu ortaya çıkarırken bu fiyat aralığında yaklaşık 50 bin adresin 4,65 milyar MATIC alındığını gösteriyor.

Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto para birimi piyasasının en değerli 10 varlığının 9’u son 7 gün içerisinde değer kaybederken yalnızca MATIC piyasanın aksine hareket etti.

Uzmanlar verileri göz önünde bulundurarak ilgili seviyelerin aşağı yönlü bir test sırasında güçlü bir destek görevi görebileceğinin altını çizerek MATIC’in düzeltme yapmadan hareketine devam edebileceğini dile getirdi.

Öte yandan MATIC’in Polkadot (DOT), Solana (SOL) ve TRON (TRX) gibi rakiplerinden daha iyi performans göstererek yatırımcıların dikkatlerini üzerine çekmesinin de MATIC’in güçlü duruşunun üzerinde etkisini olduğu düşünülüyor.

Coingecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,6 değer kaybeden MATIC, yazım esnasında 1,28 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!