Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder CEO FTX İflasının Şirketini Uğrattığı Zarar İçin SBF’i Dövmek İstiyor

Galaxy Digital CEO’su milyarder Mike Novogratz, FTX fiyaskosunun şirketine ne kadar zarar verdiğini yineledi ve Sam Bankman-Fried’ı (SBF) dövmek istediğini itiraf etti.

Novogratz 12 Ocak tarihinde Bloomberg’e verdiği bir röportajda, kripto para piyasalarında yaşanan düşüşün yanı sıra FTX iflasının da şirket üzerinde büyük bir olumsuz etki bıraktığını belirtti. CEO, bir yanının FTX kurucusu SBF’in ve Digital Currency Group (DCG) CEO’su Barry Silbert’ın çenesine yumruk atmayı istediğini söyledi.

CEO, FTX iflasının Galaxy Digital’e doğrudan yaklaşık 80 milyon dolar zarar verdiğini yineledi ve SBF’i tanıyan bir milyarder arkadaşının onu konu hakkında uyarmaması durumunda şirketin çok daha fazla zarar görebileceğini ekledi. Ayrıca Novogratz, en büyük pişmanlığının 2022’in başlarında ve FTX iflasından hemen önce daha fazla nakde geçmemek olduğunun altını çizdi.

Öte yandan kripto para piyasasında birçok kişinin tatmin edici karlar kazandığını vurgulayan Novogratz, yakın zamanda yükselişin başlamasının sektöre olan güven açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. CEO, 18 aylık bir sefalete dayanılabilecek olsa da 4 yıl sürecek bir düşüş sonunda kimsenin ayakta kalamayacağını söyledi. Ancak sektörün geleceğinden umutlu olan Novogratz, çalışacaklarını ve tüm zorluklara rağmen yılmayacaklarını öne sürerek ayakta kalacaklarına inandığını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!