Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Gundlach Bitcoin’in Yalan Olduğunu Düşünüyor

Milyarder Jeffrey Gundlach yaptığı açıklamada Bitcoin’in gerçekten anonim olmadığını düşündüğünü ve Bitcoin gibi dijital varlıklar yerine fiziksel yatırımları tercih ettiğini söyledi.

DoubleLine’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jefrey Gundlach, Bitcoin’in bir yalandan ibaret olduğunu ve ona inanmadığını söyledi. 2,2 milyar dolar değerinde bir servete sahip olan milyarder Gundlach, açıklamasında Bitcoin’in anonimliği ile ilgili iddialarda bulundu.

“Bitcoin Anonim Değil”

Bitcoin’in dijital bir varlık olduğunu ve izlenebilir olduğunu belirten Jefrey Gundlach, kullanıcıların kimliğini maskeleyerek anonimlik yarattığına inanmadığını söyledi. Blockchain sisteminde kullanıcılar tarafından yapılan işlemlerin kalıcı bir şekilde saklandığını vurgulayan Gundlach, Bitcoin sisteminin izlenebilir bir yapıda olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Açıklamasında Bitcoin’e düşman olmadığını açıkça belirten Gundlach, kısa zamanda çok fazla değer kazanan Bitcoin’e rağmen elle tutulur bir varlığa yatırım yapmayı tercih ettiğini belirtti. İş hayatının yanı sıra sıkı bir sanat koleksiyoncusu olan Gundlach, Bitcoin’e yapacağı yatırım yerine aynı değerde bir Modrian tablosuna sahip olmayı daha mantıklı bulduğunu söyledi.

“ABD Borsası Çökecek”

Bu sene yaptığı devasa boyuttaki dolar arzı ile sıkıntılarla baş etmeye çalışan ABD ekonomisi hakkında da konuşan Jefrey Gundlach, ABD borsasısın önümüzdeki iki yıl içerisinde ciddi bir çöküş yaşayacağını söyledi. Büyük bir kırılma bekleyen Gundlach, bu süreçte ABD’nin en düşük performanslı pazar haline geleceğini düşündüğünü belirtti. Ayrıca bu çöküşte neredeyse tüm hisse senetlerinin enkaz altında kalacağını belirten Gundlach, buradan yalnızca büyük teknoloji şirketlerinin hisselerinin sağ çıkabileceğine inandığını aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!