Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Jihan Wu: Bitcoin Cash Topluluğu CSW’yi Dışarı Atmaya Uğraşıyor

Değeri 15 milyarın üzerine çıkan Bitmain‘in kurucusu ve milyarder isim Jihan Wu, Bitcoin Cash topluluğunun hep beraber Craig Steven Wright‘ı topluluktan atmaya uğraştıklarını ifade etti.

”Bütün BCH topluluğu Fake Satoshi’yi atmaya uğraşıyor. Kült liderlere karşı olan direniş, BCH ekosisteminin gücünü ve kapsamlılığını göstermekte.”


Wu’nun bugün içerisinde yaptığı açıklama, Craig Wright’ın yeni bir gönderi ile Roger Ver ve genel olarak Bitcoin Cash madencilerini tehdit etmesinden sonra gerçekleşti ve aslında karşı bir açıklama görevi görüyor. Craig Wright özellikle kendisinin Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesi ile tanınmakta.

Bitcoin Cash ve CSW Arasındaki Kavga

CSW, CoinGeek ve milyarder gazino sahibi Calvin Ayre, hep beraber 15 Kasım tarihinde Bitcoin Cash ağını hard fork’a götürmek istiyor. CSW tarafından önderlik edilen grup, Bitcoin SV isimli bir uygulama üretti ve bunu 15 kasım tarihinde aktif etmeyi planlamakta.

Aralarında Coinbase‘in de bulunduğu kripto para borsaları ise, ABC ekibi ve Bitcoincash.org tarafından açıklanan yol haritasına destek açıklamasında bulundu ve yatırımcılara söz konusu hard fork’un ağda istikrarsızlık yaratacağını ve bunun da kısa süreli Bitcoin Cash cüzdanlarının hizmet vermemesine sebep olacağını açıkladı. 

CSW, Roger Ver’in kendisine değil de rakibe destek vereceğini açıklamasından sonra, ünlü isme bir tehdit e-maili gönderip, ağı kasıtlı olarak rehin tutacağını ve ”eğer savaş istiyorsan, 2 yıl boyunca hiçbir trade yaptırmayacağım. Hiçbir şey. Savaşta, hiçbir koin trade yapamaz” ifadelerini kullandı. Ver ise kendisine cevap olarak Craig’in ”konuştuğu şey hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını” belirtmekle yetindi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment