Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyoner CEO Meme Coinler Piyasanın Yapı Taşı Dedi ve Kar Etmenin 2 Yolunu Açıkladı!

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, meme coinlerin kripto para ekosisteminin temel yapı taşı haline geldiğini belirtti.

Michael Novogratz 12 Haziran tarihli X gönderinde, dikkat çeken bir videoya yer verdi. Kendi röportajından bir kesit olarak alınmış bu videoda, meme coinlerin önemine dair ifadeleri öne çıktı.

Meme coinlerin tüm tartışmalara rağmen kripto para piyasasının yapı taşı haline geldiğini belirten CEO, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Memecoin’ler hayranı olsanız da olmasanız da  kripto ekonomisinin temel taşı haline geldi. Günümüz piyasasında, mevcut en güçlü anlatılardan biri bunlar.

Meme coin’den para kazanmanın 2 yolu var

Michael Novogratz, meme coin yatırımından para kazanmanın iki yolu olduğunu dile getirdi. Bunlardan ilki olarak, sevilecek veya popülerlik kazanabilecek kadar ilginç olacak meme coinlere yatırım yapmak olduğunu belirtti.

İnsanlar servet kazanıyor ve memecoin yatırımında servet kazanmanın iki yolu var. Birincisi, ilginç bir mizah anlayışına sahip olmak ve ‘insanlar buna gülecek, insanlar bunu sevecek’ diyebileceğiniz bir projeyi bulmak.

Meme coinlerden kar etmenin ikinci yolu olarak ise “bir tane meme coin üretmek” olduğunu dile getirdi. Yine de bu yolun daha uzun ve şans gerektiren bir süreç olduğunu hatırlattı.

Damadımın da meme coin yatırımı var

Meme coin yatırımları konusunda damadından çok şey öğrendiğini çekinmeden söyleyen Novogratz, onun iyi bir meme coin yatırımcısı olduğunu vurguladı. Damadının elinde Dogecoin (DOGE) ve dogwifhat (WIF) olduğunu açıkladı:

Evet, damadım harika bir meme yatırımcısı, onunla tanışana kadar böyle bir şey olduğunu düşünmüyordum ve para kazanmaya devam ediyor, asla satmıyor, Dgeocoin’i ve Dogwifhat’ı seviyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!