Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’da Yüzde 53’lük Sert Hareket Kapıda: İşte Yönü İçin Kritik Fiyat Seviyeleri!

Son verilere göre Solana’da (SOL) çok yakın zamanda %53’lük sert bir fiyat hareketi bekleniyor. 

“Ali” olarak bilinen kripto para analisti Twitter’dan 12 Haziran tarihinde yaptığı paylaşımda, Solana’nın %53’lük sert bir fiyat hareketine yakın zamanda ev sahipliği yapacağını söyledi.

Resim

Analist yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Solana, %53’lük büyük bir fiyat hareketine hazırlanıyor. SOL trendinin yönünü anlamak için 143 dolar destek ve 178 dolar direnç seviyelerini gözlemlemeye devam edin.

Kripto para analisti, Solana’nın günlük grafiğinde oluştan simetrik üçgen yapısına ithafen fiyatın %53’lük bir artış veya düşüş görebileceğini belirtti. Analist, söz konusu hareketin yönünü anlamak için iki önemli seviyeye dikkat çekerken destek için 143 doları direnç olarak da 178 doları işaret etti.

Yapılan analize göre Solana fiyatı, 178 dolarlık direnç seviyesi üzerinde kapanışlar yaparsa 272 dolara kadar yükseliş performansı gösterebilir. Öte yandan 143 dolarlık destek seviyesi altında kapanışlar gelirse fiyat 67 dolar seviyelerine kadar geri çekilme yaşayabilir.

CoinGecko verilerine göre Solana, son 24 saatte yaşadığı %0,1’lik yükseliş ile yazım esnasında 152 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!